Ужасът приключва скоро: Луис Диас научи желаната вест


Ужасът приключва скоро: Луис Диас научи желаната вест
Снимка: Getty Images

5714 0

Бащата на звездата на Ливърпул Луис Диас ще бъде освободен от колумбийската бунтовническа група "Ejericto de Liberacion Nacional" (ELN) скоро.

Луис Мануел Диас и съпругата му Силенис Маруланда бяха отвлечени от въоръжен стрелец на 28-и октомври, а майката на крилото бе освободена малко след това.

Поради тази причина един от любимците на Юрген Клоп пропусна победите на своя тим срещу Нотингам и Борнемут. Той обаче се завърна с "гръм и трясък", след като в неделя (5 ноември) отбеляза изравнителното попадение срещу Лутън и донесе точката за мърсисайдци. След това той разкри под фланелката си друга такава с надпис "Свобода за татко" на испански.

"ELN" предупреди скоро след този мач, че освобождаването на Диас-старши е подложено на риск поради присъствието на правителствени служители по сигурността. Известното в Колумбия издание "Carocol" е на мнението, че "ELN" са склонили да освободят скоро Диас-старши и да го предадат на службите от ООН "в съответствие с протоколите в последната минута, получени от Службата на Върховния комисар за мира".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юрген Клоп нарушил правило, за да зарадва свой любимец в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички