Ужас! Младежки национал на Англия пратен в затвора заради побой над жена (ВИДЕО)


Ужас! Младежки национал на Англия пратен в затвора заради побой над жена (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

4364 0

Някогашният младежки национал на Англия и юноша на Астън Вила Рикардо Калдър беше осъден на 9 месеца затвор заради тежък побой, нанесен над млада майка. Инцидентът е от 7-и май тази година в Бирмингам, а записите на CCTV показват жестокостта, проявена от футболиста.

Охранителните камери показват, как двамата се отбиват в паркинг и паркират един до друг. Играчът излиза от колата си и се насочва към левия прозорец на другата кола, а на камерите се вижда, че нанася няколко удара. Следва удар в колата на футболиста от страна на майката, което вади ситуацията извън контрол.

Калдър отваря автомобила и започва да малтретира жената. В един момент дори си събува обувката и я налага с нея.

Пострадалата работи като медицинска сестра и има малко дете. Пред съда тя е обяснила, че многократно се е молела на футболиста да спре, но това само го озверило. В резултат на боя тя е с наранявания по лицето и счупен пръст.

Адвокатите на Калдър се опитаха да изкарат всичко като самозащита заради удара с автомобила. Това не е минало пред съда, който постановил санкцията от 9 месеца с лишаване от свобода. До инцидента той беше футболист на Инвърнес, но вече беше уволнен заради поведението си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички