40 години наказание за трима футболисти след свиреп побой над съдия (СНИМКИ)


40 години наказание за трима футболисти след свиреп побой над съдия (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

2184 0

Трима футболисти получиха 40-годишни наказания за игра, след като нанесоха жесток побой над съдия. Инцидентът е станал след аматьорски мач в Ирландия. Даниел Суини, който е потърпевшият арбитър, е претърпял счупена челюст и други по-леки наранявания.

Тримата футболисти са играчи на аматьорския отбор Мълингар Таун. Клубът е получил и санкция в размер на 500 евро заради това, че не са успели да контролират своите играчи. Те са нападнали съдията на паркинг в близост до стадиона, на който се е изиграл мачът.

Аматьорското първенство също така взе решението от тук до края на сезона за всеки един мач на Мълингар като домакини да присъстват трима официални арбитри. Освен това клубът трябва да назначи и независим служител, който да подпомага работата на съдиите.

ОСТАРЯВАЩИЯТ ГОЛМАЙСТОР, КОЙТО ТАКА И НЕ ОБЛЕЧЕ НАЦИОНАЛНАТА ФЛАНЕЛКА

Междувременно стана ясно дали Висшата лига ще въведе системата за видеоповторения, известна още като ВАР, в първенството през следващия сезон. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички