Уилям Галас даде своята прогноза за предстоящото лондонско дерби между Челси и Арсенал


Уилям Галас даде своята прогноза за предстоящото лондонско дерби между Челси и Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1897 0

Бившият футболист на двата лондонски гранда Челси и Арсенал - Уилям Галас, направи своята прогноза за предстоящото дерби между двата тима от 15-ия кръг на Висшата лига.

Бившият бранител заяви, че очаква здрав и интересен мач, в който според него двата тима ще си разделят точките.

"Челси срещу Арсенал е лондонско дерби, така че очаквам да видя добро представяне и от двата отбора. Ще бъде много интересен мач, с наелектризираща атмосфера. Залагам на равенство, защото след мача с Брайтън Челси трябва да отговори добре", заяви Галас пред "Genting Casino".

"Арсенал спечели с 5-0 срещу Нотингам Форест, така че ще отидe на "Стамфорд Бридж" с голямо самочувствие. Мисля, че ще видим отворен мач, защото и двата тима трябва да спечелят. Никой няма да се задоволи с равен, но това е моята прогноза", каза още французинът.

Предстои един истински сблъсък на две футболни философии. Залогът в Западен Лондон ще бъде огромен, защото и двата клуба ще искат да покажат на какво са способни. Предстои да разберем обаче кой ще се нарече "краля на Лондон".

Междувременно ето как Пиер-Емерик Обамеянг се закани на бившия си тим - Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички