Закария най-накрая разходи фланелката на Челси на футболния терен: какво означава това за "сините" и за Ювентус?


Закария най-накрая разходи фланелката на Челси на футболния терен: какво означава това за "сините" и за Ювентус?
Снимка: Getty Images

1815 0

Денис Закария най-накрая направи дебюта си за Челси. 25-годишният футболист се появи в игра по време на срещата на „сините“ с Динамо Загреб, което на практика означава, че халфът се обвързва с клуба до края на сезона.

Швейцарецът мина под наем при Челси, като има включена и опция за закупуване от Ювентус. Закария не получи шанс да покаже уменията си под ръководството на Томас Тухел. Най-накрая обаче новият наставник на „сините“ Греъм Потър реши да даде поле за изява на швейцареца.

След записаните минути за Челси Закария вече е играл за два отбора от началото на настоящия сезон. През август полузащитникът изигра два мача в Серия А с фланелката на Ювентус.

Швейцарецът вече се е изявявал и за двата клуба, а според правилата няма право да се изявява в три отбора в рамките на един сезон. Това на практика го задържа в Западен Лондон до края на настоящия сезон.

Следващият мач на „сините“ е във Висшата лига с градския им съперник Арсенал. Бившият играч на „артилеристите“ Пиер-Емерик Обамеянг не пропусна да отправи послание към Микел Артета и състава му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички