Уест Хям обяви раздялата с Деклан Райс за "рекордна сума на британския пазар"


Уест Хям обяви раздялата с Деклан Райс за "рекордна сума на британския пазар"
Снимка: Getty Images

1614 0

Лондонският Уест Хям официално обяви, че се разделя с Деклан Райс за "рекордна сума на британския пазар" на своя уебсайт и в социалните мрежи. Очакванията са, че британският национал ще бъде обявен много скоро като футболист на градския съперник - Арсенал.

24-годишният английски полузащитник напуска "чуковете", след като записа 245 мача за клуба - последният от които завърши с блясък миналия месец, когато вдигна трофея от Лигата на конференциите в Прага, за да сложи край на 43-годишното чакане на Уест Хям за трофей.

"Бих искал лично да благодаря на Деклан за всичко, което направи по време на престоя си в Уест Хям. Очевидно е тъжно, когато се сбогуваме с някого, който е бил с нас толкова дълго, но сега трябва да гледаме напред", категоричен е Дейвид Мойс.

Трансферната сага с Райс

Сагата около Деклан Райс започна веднага след края на изминалата кампания. Арсенал бе категоричен в намеренията си към опорния полузащитник и по всичко изглежда, че много скоро ще го обяви като свой футболист. В битката за него бяха още Манчестър Сити и Челси, но британецът е избрал "Емиратс" за своята следваща дестинация.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Франк Лампард призна, че е искал Райс в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички