Лампард: Препоръчах на Челси Райс, щеше да е капитан в следващите 10 години


Лампард: Препоръчах на Челси Райс, щеше да е капитан в следващите 10 години
Снимка: Getty Images

1399 0

Бившият наставник на английския гранд Челси и легенда на "сините" - Франк Лампард, призна, че е желал силно клубът да привлече Деклан Райс в първия му период като мениджър на тима, който стартира през 2019 година.

Лампард, който в момента е безработен след втория си престой на "Стамфорд Бридж", разкри, че е видял огромен потенциал в Деклан Райс и е искал "синята" управа да го привлече, тъй като е смятал, че има отлични лидерски качества.

"Исках да доведа Деклан Райс в Челси, когато бях там като треньор преди, той беше моята основна цел. Мислех си, че Деклан ще бъде капитан на Челси през следващите 10 години", категоричен бе Франки Лампард пред "talkSPORT".

Припомняме, че Деклан Райс е продукт на академията на Челси и бе освободен от "Стамфорд Бридж" през 2015 година. Той обаче намери подслон в Уест Хем и в момента е един от най-добрите полузащитници в световния футбол. 

Манчестър Сити и Арсенал водеха люта битка за неговите услуги. Наскоро пък стана ясно, че "артилеристите" ще финализират трансфера на британеца, тъй като са се споразумели с "чуковете" за сделка на стойност 100 милиона паунда.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Маурисио Почетино разкри защо е приел офертата на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички