"Извини ми се": Деле Али с любопитни подробности около скандала с Моуриньо


"Извини ми се": Деле Али с любопитни подробности около скандала с Моуриньо
Снимка: GettyImages

1821 0

Полузащитникът на Евертън - Деле Али, преди дни разкри шокиращи и изключително лични подробности относно своя живот и гръмкия спад в кариерата си. В интервю пред легендата на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, той сподели за тежест, която пази в тайна в продължение на дълги години.

Искрено

Халфът разказва за своето психическо състояние, борбата със зависимост, ужасна травма от детството си, както и много други. Той си спомня и за продиктувани именно от това инциденти в кариерата си.

Подобен такъв има между него и Жозе Моуриньо по време на периода на двамата в Тотнъм. Тогава "специалния" привиква на разговор футболиста, обвинявайки го в мързел. Малко по-късно обаче се извинява за думите си.

Случката

"Радвам се, че ме попита за това. Всички обичат да говорят за този коментар, който споменах. Нарече ме мързелив. Това се случи след ден за възстановяване. Седмица по-късно той ми се извини, че ми е казал така, защото ме видя как всъщност тренирам и играя", споделя Али и продължава.

"Това обаче не бе споменато в документалния филм и никой не говори за него, тъй като беше само между мен и него. Мисля, че се случи на игрището. В онзи момент изобщо не помислих за това, защото се познавах - знаех, че не съм мързелив", допълва още той.

27-годишният англичанин дори обмислял да прекрати кариерата си именно по време на съвместната му работа с португалския специалист. Сега обаче заявява, че се чувства много по-добре и готов да се върне в любимата игра.

Той получи подкрепа и от друг свой бивш наставник при "шпорите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички