Уест Хем вкара 3 за полувреме, но потрепери срещу Кристъл Палас


Уест Хем вкара 3 за полувреме, но потрепери срещу Кристъл Палас
Снимка: Getty Images

1864 0

Уест Хем спечели с 3:2 като гост на Кристъл Палас в двубой от 21-вия кръг на английската Висша лига. "Чуковете" създадоха по-малко положения от градския си съперник, но въпреки това поведоха в резултата с два гола в рамките на няколко минути.

В 22-ата минута Мохамед Бенрахма центрира към Михаил Антонио и последният изведе гостите напред в резултата. Само три минути след това Деклан Райс изведе Ланзини и аржентинецът покачи на 2:0. В края на първата част Лука Миливоевич игра с ръка в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Ланзини застана зад топката и вкара за 3:0.

Така за първи път във Висшата лига Уест Хем поведе с 3 гола на полувреме като гост. С двете си попадения Мануел Ланзини вече има 25 за "чуковете", а 13 от тях са отбелязвани срещу лондонски отбори.

През второто полувреме Кристъл Палас пое инициативата, като владееше топката в 60% от времето, но голяма част от отправените удари бяха извън очертанията. Така в 83-ата минута Одсън Едуард засече центриране на Олисе и намали за 1:3. В добавеното време на срещата Михаел Олисе изпълни перфектно пряк свободен удар, за да намали на 2:3.

С успеха си Уест Хем има актив от 34 точки и е на 1 до четвъртия в класирането Арсенал. Кристъл Палас има 23 точки и е 11-ти. За "чуковете" следва домакинство на Норич, докато Кристъл Палас ще гостува на Брайтън.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички