Жесток развой за Уест Хям: "Чуковете" изгубиха още един титуляр за дълго време


Жесток развой за Уест Хям: "Чуковете" изгубиха още един титуляр за дълго време
Снимка: Getty Images

3036 0

Изненадващо или не, през сезон 2021/22 лондонският Уест Хям се справя повече от добре в английското първенство и след 15 изиграни мача се намира в Топ 4 след отборите на Манчестър Сити, Ливърпул и Челси.

"Чуковете" дори успяха да победят тима на Томас Тухел на 4 декември и то постигайки обрат от 1:2 до 3:2 на своя терен! В тази среща обаче, отборът на Дейвид Мойс даде свидна жертва...

Титулярният защитник и бивш играч на "сините" от Лондон - Курт Зума, е със сериозна контузия в бедрото, която ще го извади от терените поне до месец март 2022 година. Бранителят бе заменен от Пабло Форналс в 71-ата минута, а скенерът е показал, че има увреждане на мускула. 

Тази новина е жесток удар за Уест Хям, тъй като и друг от основните футболисти в защита е аут до края на кампанията - Анджело Огбона. Графикът на "чуковете" до края на годината е много натоварен и те ще играят както за Висшата лига, така и за Лига Европа и Купата на Лигата.

В последните часове стана ясно и че Тотнъм и Челси също имат огромни проблеми, но не заради контузии, а заради коронавирус!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички