Удар по амбициите на Нюкасъл: Еди Хау губи основен футболист до края на годината


Удар по амбициите на Нюкасъл: Еди Хау губи основен футболист до края на годината
Снимка: Getty Images

818 0

Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау, потвърди недобри новини за своя отбор. Новодошлият през лятото от Лестър - Харви Барнс, ще отсъства дълго от терените и ще се завърне чак през 2025 година.

Удар по амбициите на Нюкасъл

25-годишното крило получи травма по време на мача на "свраките" срещу Шефилд Юнайтед миналата неделя (24 септември) и бе заменен още в 12-ата минута на сблъсъка.

"Мислим, че той ще бъде аут за около три месеца. Няма да има нужда от операция, което е добра новина, но кракът му е в предпазен ботуш. Контузията е под палеца и сега започва възстановяване. Той е много разочарован, защото искаше да покаже на всички тук какво може, но е много стабилен. Ще играе голяма роля в остатъка от сезона", сподели Еди Хау пред медиите.

Барнс премина в Нюкасъл от Лестър през изминалия летен трансферен прозорец за сумата от 44 милиона евро. Той бързо се наложи в състава на Еди Хау и може да се похвали със 7 мача във всички турнири, в които има гол и асистенция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нюкасъл влезе в елитна компания, след като отстрани Манчестър Сити от Карабао Къп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички