Закъсал във Висшата лига ще освобождава Юнайтед от Магуайър през януари


Закъсал във Висшата лига ще освобождава Юнайтед от Магуайър през януари
Снимка: Getty Images

1135 0

Евертън планира изненадващ ход за звездата на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър през януари. "Карамелите" се стремят да засилят защитата си, след като допуснаха 10 гола в първите си шест мача от новия сезон във Висшата лига.

Нов шанс за Магуайър?

Според "TeamTalk" Магуайър ще се превърне в основна трансферна цел на тима от Ливърпул, щом януарския пазар отвори. Юнайтед се опита всячески да го продаде през лятото, но така и не успя, тъй като той не искаше неговото заплащане да пада под 200 хиляди паунда в евентуалния му нов отбор.

В същото време, Магуайър говори за бъдещето си в Манчестър Юнайтед и призна, че не е доволен от игровото време. Той обаче не се предава и е готов да се бори за мястото си на "Олд Трафорд".

Британският национал отпадна от плановете на Ерик тен Хаг още с идването на специалиста на "Олд Трафорд" през 2022 година. Самият футболист направи разочароващи изяви, когато му бе даден шансът. Впоследствие му бе отнета и капитанската лента от ръката.

Кандидат за подписа на Магуайър през лятото бе Уест Хям. "Чуковете" предложиха апетитна оферта на "дяволите", но Магуайър отново бе категоричен, че не иска да сменя отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички