Антонио Конте не полетя в облаците и посочи кое е дало стимул на Тотнъм срещу Манчестър Сити


Антонио Конте не полетя в облаците и посочи кое е дало стимул на Тотнъм срещу Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1340 0

Наставникът на Тотнъм Антонио Конте бе щастлив след победата срещу лидера във Висшата лига Манчестър Сити, но остана здраво стъпил на земята и заяви, че "шпорите" тепърва има в какво да се подобряват:

"Една победа не е достатъчна. Да не забравяме, че преди това допуснахме три поредни загуби", започна той пресконференцията си след срещата.

"Със сигурност този успех над Манчестър Сити ще ни даде увереност и вяра в това, което правим. Има още много в какво да подобряваме. Тези футболисти са фантастични. Може би това е една от най-усърдните групи с играчи, с които съм работил в кариерата си досега. В този мач трябваше да се потрудим доста, за да стигнем до успеха, но играчите ми не се плашат от работата".

"Мразя да губя. Трите поредни загуби ни стимулираха да покажем тази реакция, защото в два от последните ни мачове, без този срещу Челси, не заслужавахме да загубим. Но във Висшата лига е трудно и трябва винаги да се бориш и да даваш всичко от себе си на най-високо ниво. Работим здраво и аз съм доволен от работата си с тези играчи", добави още той.

*Какво бе мнението на Пеп Гуардиола след изненадващата загуба - четете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички