Приближен до Кристиано Роналдо футболист няма идея какво ще донесе бъдещето за португалеца


Приближен до Кристиано Роналдо футболист няма идея какво ще донесе бъдещето за португалеца
Снимка: Getty Images

2575 0

Дългогодишният съотборник на Кристиано Роналдо в първия му престой в Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, даде интервю, в което сподели, че не знае какво ще донесе бъдещето на петкратния носител на наградата "Златна топка".

"Когато говоря с Кристиано, не говорим особено за това, което прави след мачове или турнири. Говорим повече за живота и семейството. Но аз не знам дали той ще сложи край на кариерата си. Меси беше казал, че ще се оттегли от националния тим", каза Евра.

"Не знам дали Роналдо ще се пенсионира, защото понякога, когато сключиш всички тези договори и настъпи край на игровите ти дни, си казваш, добре, мисля, че е време да се спра. Особено когато не си в стартовите единадесет с националния отбор. Не съм сигурен за неговото бъдеще", добави още бившият футболист.

Роналдо бе оставен на пейката от вече бившия мениджър на Португалия Фернандо Сантуш в двата мача на "мореплавателите" от елиминациите на Мондиал 2022 срещу Швейцария и Мароко.

Португалската суперзвезда също е без клуб в момента. Договорът му с Манчестър Юнайтед беше прекратен по взаимно съгласие миналия месец след експлозивно интервю с британския телевизионен журналист Пиърс Морган.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бруталното обръщение на аржентинците към Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички