"Заради тях двамата"! Бъдещата звезда на Реал Мадрид Ендрик разкри причината да подпише с "кралския клуб"


"Заради тях двамата"! Бъдещата звезда на Реал Мадрид Ендрик разкри причината да подпише с "кралския клуб"
Снимка: Getty Images

2374 0

Новото попълнение на Реал Мадрид - Ендрик, разкри причината, поради която е взел крайното решение да се присъедини към "кралския клуб". Той не пропусна да изрази и радостта си от голямата стъпка в своята кариера.

Испанският гранд осъществи трансфера на бразилския талант по-рано през месеца. Той премина от Палмейрас за сума, която би могла да нарасне до 72 млн. евро с бонусите и останалите такси. Неговият договор с "белия балет" ще влезе в сила от 2024-а година, когато той навърши 18 г. 

"Реал Мадрид е наистина голям отбор. Вини (Джуниър) ми изпрати съобщения, давайки ми надежди. Кристиано (Роналдо), който е мой идол, също игра за Реал Мадрид. Това е причината да избера клуба и мисля, че беше правилното решение. Бог винаги е бил с мен и ми каза, че това е правилният път", коментира пред "Marca" младокът.

В момента в "кралския клуб" се състезават трима бразилци - Винисиус, Родриго и Милитао. Величествената история на отбора помни много легенди, идващи от южноамериканската страна и записали имената си със златни букви като Роналдо (Феномена), Марсело и Роберто Карлош, чиито успехи Ендрик иска да стигне.

Ето какъв жест към бъдещия играч на "белите" направи самият Винисиус

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички