Тъжната истина: Юрген Клоп обясни защо не отпразнува победния гол на Дарвин Нунес


Тъжната истина: Юрген Клоп обясни защо не отпразнува победния гол на Дарвин Нунес
Снимка: GettyImages

14956 0

Треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, внесе яснота по въпроса защо не отпразнува гола на Дарвин Нунес за драматичния обрат и победа с 2:1 над Нюкасъл.

Ценен и емоционален успех

Мърсисайдци съумяха да обърнат нещата в своя полза като гости на "свраките" в неделя. Нунес се включи от резервната скамейка, за да се разпише на два пъти и да донесе победата на своя тим, който през по-голямата част от срещата игра с човек по-малко.

Когато уругваецът реализира победното попадение в третата минута от добавеното време, камерите се насочиха именно към Клоп. Наставникът обаче не изрази особено голяма радост. За това обаче той даде основателна причина.

Обяснението

"В днешни дни вече не бързам да отпразнувам тези голове, защото не съм сигурен дали няма засада. Бях напълно убеден, че такава няма", започна Юрген Клоп, цитиран от "Liverpool Echo" и продължи.

"Когато ВАР провери и всичко приключи, с момчетата зад тъчлинията отпразнувахме истински. Усетих огромно облекчение", добави още той.

Въпреки това, Клоп определи двубоя като един от най-невероятните в кариерата си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички