"Очевидно е, че не е щастлив" - Юрген Клоп с признание за Дарвин Нунес


"Очевидно е, че не е щастлив" - Юрген Клоп с признание за Дарвин Нунес
Снимка: Getty Images

6451 0

Наставникът на Ливърпул - Юрген Клоп, призна, че героят от мача срещу Нюкасъл - Дарвин Нунес, е разочарован от факта, че в последно време не попада в титулярния състав на мърсисайдци.

*24-годишният уругваец се появи на смяна в 77-ата минута и впоследствие вкара 2 гола за крайното 2:1 на "Сейнт Джеймсис Парк" (ВИДЕО).

"Очевидно е, че не е щастлив. Не му харесва това, че не започва като титуляр. Но той ЩЕ играе, няма никакво съмнение в това", категоричен бе Клоп след срещата.

"Имам нужда от всичките си играчи. Това е нов отбор, в който има нови ключови футболисти. Нуждаем се от време за напасване. Днес Дарвин вкара два гола и усмивката не слезе от лицето му".

"Няма как да разполагаме само с 11 футболисти, които да играят всеки път. След паузата за националните отбори ще имаме мачове през три дена и трябва да сме стабилни, трябва да знаем, че имаме различни опции", допълни треньорът на Ливърпул.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Не съм имал подобен мач" - коментарът на Юрген Клоп за Нюкасъл 1:2 Ливърпул и червения картон на Върджил ван Дайк

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички