Проблем за Ливърпул: Ван Дайк заплашен от по-сериозно наказание от предвиденото


Проблем за Ливърпул: Ван Дайк заплашен от по-сериозно наказание от предвиденото
Снимка: Getty Images

6104 0

Ливърпул записа много важен и труден успех във Висшата лига срещу претендент за челните места. Мърсисайдци обърнаха Нюкасъл и спечелиха с 2:1, въпреки че играха над един час с човек по-малко, и то без своя капитан - Върджил ван Дайк.

Александър Исак бе изведен зад противниковата отбрана, а бранителят мина през него като последен в отбраната. Останаха съмнения дали Ван Дайк е заслужил първия червен картон в кариерата си (ВИДЕО).

Все пак нарушението не бе за прекомерна грубост в действията и нидерландецът следва да бъде наказан за един двубой. Той със сигурност няма да играе срещу Астън Вила при домакинството на "Анфийлд".

Неговите действия след изгонването обаче може да доведат до по-сериозни санкции. Той загуби самообладание и видимо бе много изнервен. Защитникът си позволи и да отправи реплики към съдиите, а една от тях е била "ш!№@№а шега".

Той имаше размяна на думи и с четвъртия арбитър Крейг Поусън в моментите преди да се прибере към съблекалните. Наставникът на мърсисайдци Юрген Клоп пък се отличи с колоритен коментар след драмата с Нюкасъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички