Тухел за контракта с Челси: Тук се чувствам перфектно


Тухел за контракта с Челси: Тук се чувствам перфектно
Снимка: Getty Images/Guliver

830 0

Томас Тухел предяви желанието си да се обвърже дългосрочно с лондонския Челси. 47-годишният германец бе назначен начело на „сините” през януари и впечатли с резултати начело на отбора през втората половина на сезона.

Той изкачи Челси от деветото до четвъртото място в Премиър лийг, стигна до финал за ФА Къп, който бе загубен с 0:1 от Лестър Сити, а Челси също така ще мери сили във финала на Шампионската лига в последната съботна вечер на месец май.

„Това е много лесно като отговор. Щастлив съм да бъде тук. Никога не съм се чувствал толкова добре от времето, когато бях в Майнц, така че смятам, че тук е перфектното място за мен, гарнирано с перфектния момент. Каквото трябва да стане, ще стане. Не можем да пришпорваме нещата и събитията, но разбира се, че моята гледна точка е прекрасно ясна”, коментира Тухел на брифинга преди финала с „гражданите”.

Тухел подписа 18-месечен контракт с Челси, след като клубът уволни Франк Лампард по-рано през годината.

Досега германецът е ръководил отборите на Майнц 05, Борусия Дортумунд и Пари Сен Жермен. А как Тухел иронизира Гуардиола преди финала, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички