Тухел страдал от намеси в работата си от страна на ръководството


Тухел страдал от намеси в работата си от страна на ръководството
Снимка: Getty Images

2029 0

Бившият мениджър на Челси Томас Тухел е имал намеса в работата си от страна на новия клубен собственик Тод Боели и съдружника му Бехдад Егбали. Един от тях е съветвал германеца да играе в схема 4-4-3, съобщава "The Athletic".

През цялото време, откакто е в лондонския гранд, Боели е поставял треньора и неговия щаб в неудобна ситуация. Тухел е бил недоволен и от трансферната политика на Челси. Треньорът е искал съставът му да бъде подсилен от защитниците Матайс Де Лихт и Преснел Кимпембе, халфа Френки де Йонг и крилото Рафиня, но нито един от тези трансфери не беше осъществен.

По време на предсезонната подготовка Тухел е бил уморен от дългите срещи с ръководството, на които са се обсъждали трансферите. Наставникът е започнал да праща на тях своя агент, пише изданието.

Освен това на Тухел му е направило негативно впечатление фактът, че дълго е трябвало да уговаря клуба да не привлича Кристиано Роналдо и Жул Кунде. Както е известно, Тухел беше уволнен на 6 септември, след пораженито от Динамо (Загреб) в Шампионска лига. А ето какво чака наследника му, ако не финишира в топ 4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички