Изненада: Флорентино Перес вече е хвърлил око на Томас Тухел?


Изненада: Флорентино Перес вече е хвърлил око на Томас Тухел?
Снимка: Getty Images

1862 0

Много изненадващи новини се появиха от Испания. Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес може да погледне към вече свободния Томас Тухел за нов наставник на Кралския клуб, твърди изданието "El Nacional".

Челси се раздели с германския специалист в сряда (7 септември), по-малко от 24 часа след поражението с 1:0 от Динамо Загреб в Шампионска лига. "Сините" вече обявиха Греъм Потър за нов мениджър, но Тухел скоро може да получи нова работа.

Според информацията Флорентино Перес е определил германеца като един от кандидатите да "поеме юздите" на "Сантиаго Бернабеу" от Карло Анчелоти. Тухел е силно уважаван от испанския бизнесмен заради успеха, който той постигна с Челси в Шампионска лига.

Интересното е, че Реал на Анчелоти също триумфира в Шампионска лига през изминалия сезон и звучи безумно той да бъде освободен толкова бързо. Ако това обаче се случи, няма да е първият път, в който италианецът бива уволнен по подобен начин. След като изведе "лос бланкос" до триумф в ШЛ през 2014-a само година по-късно той бе освободен от Флорентино Перес, а Рафаел Бенитес зае мястото му.

Ще е доста интересно, ако това се случи повторно, но за момента можем само да гадаем дали президентът на Реал е готов за подобна рокада в такъв момент. Междувременно ето какви опасения имат в Кралския клуб за една от своите звезди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички