В Англия: Бурният любовен живот на Томас Тухел го направил за посмешище пред играчите му


В Англия: Бурният любовен живот на Томас Тухел го направил за посмешище пред играчите му
Снимка: Getty Images

20731 0

Авторитетът на бившия мениджър на Челси - Томас Тухел паднал до нулата заради сексуалния му живот, станал любима тема за клюки сред звездите в съблекалнята, разкрива The Sun. Зад гърба му звездите коментирали неговия развод със съпругата му Сиси след 13-годишен брак, и хлътването му по 35-годишната бразилка Натали Макс, майка на две деца.

От този момент връзката му с отбора била прекъсната, а това се отразило фатално на резултатите, за което новите собственици, начело с Тод Бойли, били готови да го уволнят още преди резила с Динамо в Загреб в ШЛ (0:1).

Въпреки, че Тухел изведе за 20 месеца Челси до победа в Шампионската лига, и донесе още 2 трофея за клубната витрина, "представите за него са се променили" в очите на футболистите.

Клюките за лятната му ваканция с новата любов Натали в Сардиния през юли, където бяха снимани на романтична разходка с яхта по залез слънце и отседнаха във вила за 20 000 паунда на вечер, унищожиха респекта на играчите към него, съобщи източник на The Sun: " Той вече не беше предишният гений, беше труден характер, чиито изисквания не винаги бяха ясни. Редица играчи настръхнаха срещу него, защото той им нямаше доверие".

В крайна сметка Тухел бе уволнен със солидна компенсация от 13 милиона паунда (15 милиона евро).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички