Маркъс Рашфорд сменя Манчестър Юнайтед с Челси догодина?


Маркъс Рашфорд сменя Манчестър Юнайтед с Челси догодина?
Снимка: Getty Images

2432 0

Много интересен слух се появи из световните спортни медии. Отборът на Челси ще бъде готов  да подпише със звездата на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд през летния трансферен прозорец, съобщава изданието "Repubblica".

Договорът на 24-годишния нападател с "червените дяволи" изитча в края на юни 2023-а година, а според информацията Челси ще направи всичко възможно да го привлече като свободен агент, ако от "Олд Трафорд" не му бъде предложен нов контракт.

Английският национал се бори за мястото си в единайсеторката на Ерик тен Хаг, а и завърши миналия сезон със скромната статистика от четири гола и две асистенции в 25 мача във Висшата лига. Следователно се появиха и много въпросителни относно бъдещето му в клуба, след като Тен Хаг наследи Ралф Рангник.

Челси може да се окаже нов дом на Рашфорд поради нуждата на клуба от централен нападател. Пиер-Емерик Обамеянг бе привлечен от Барселона в последните часове на летния трансферен прозорец. На 33 години обаче габонският национал е краткосрочно решение на проблемите на лондончани. В това отношение Рашфорд може да бъде разумна придобивка, особено ако не се обвърже за по дълго с Манчестър Юнайтед.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първите думи на Греъм Потър като наставник на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички