Трой Дийни: Съдбата е нечестна спрямо Ливърпул


Трой Дийни: Съдбата е нечестна спрямо Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1374 0

Капитанът на Уотфорд Трой Дийни изрази съжалението си за тима на Ливърпул, тъй като дори отборът да спечели титлата във Висшата лига, празненствата няма да бъдат същите заради пандемията от коронавирус. „Червените“ водят с 25 точки в класирането и бяха само на две победи от това да спечелят титлата в Англия преди шампионатът да бъде прекъснат през месец март.

Трой Дийни смята, че съдбата е нечестна спрямо Ливърпул, които трябвя да са повече от заслужили шампиони, с което да прекъснат 30-годишната си суша от трофеи в елита на Англия. Смятам, че цялостта на сезона вече бе нарушена. Съжалявам за Ливърпул, тъй като независимо какво се случи, те заслужават да спечелят първенството. Те заслужават трофея. Но независимо как бъде довършен шампионатът, дори и да доиграем всички срещи, това ще бъде запомнен като сезонът, който бе прекъснат от пандемията. Това няма да остане в историята като годината, в която Ливърпул спечелиха титлата, тъй като бяха най-добрият отбор и триумфираха за пръв път от 30 години. Тъй че съжалявам за Ливърпул, Джордан Хендерсън и останалите играчи“, заяви Трой Дийни пред ‘CNN’.

На Острова все повече се коментира темата за завръщане на шампионата, като отборите от елита на Англия гласуваха за подновяването на контактните тренировки във вчерашния ден. Говори се, че мачовете от Висшата лига ще бъдат подновени от 12-ти юни. А ето защо Трой Дийни все пак е готов да поднови тренировки, въпреки отказа си през миналата седмица.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички