Мбапе: Ливърпул се представя като машина във Висшата лига


Мбапе: Ливърпул се представя като машина във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1268 0

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе засипа с похвали отбора на Ливърпул и мениджъра на "червените" Юрген Клоп. Мърсисайдци правят страхотен сезон във Висшата лига и не спечелиха само два мача от началото на сезона в Англия. Също така се нуждаят само от още две победи, за да си осигурят шампионската титла.

"През този сезон Ливърпул се представя като машина във Висшата лига. Те правят победите да изглеждат лесни, а истината е, че това никога не е така. Такова представяне като тяхното просто не се случва. За да бъдат толкова безпощадни, това идва от положената здрава работа по време на тренировките и от това, че имат много добър мениджър", коментира Мбапе пред британския таблоид Daily Mail.

В последните седмици се заговори, че Ливърпул проявява интерес към привличането на Мбапе, макар че на английския клуб ще е трудно да се пребори с конкуренцията на Реал Мадрид. Според медиите във Франция 21-годишният Мбапе ще остане в ПСЖ още един сезон, след което ще реализира трансфер в Кралския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички