Имало е „среща“ между Клоп и Тимо Вернер


Имало е „среща“ между Клоп и Тимо Вернер
Снимка: Guliver/GettyImages

1335 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп „се е срещнал“ с нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер, за да обсъдят възможността за потенциален негов трансфер на „Анфилд“. Мърсисайдци продължават да бъдат свързвани с привличането на немския национал, който отново показа класата си в последния кръг на Бундеслигата, след като вкара хеттрик срещу Майнц 05.

24-годишният футболист вече има 30 гола във всички турнири, включително 24 в елита на Германия, където е на 3 попадения зад голмайстора на шампионата Роберт Левандовски от Байерн Мюнхен. Симпатиите на Ливърпул към Вернер са добре познати и предстои да се разбере дали те ще успеят да си осигурят услугите на нападателя, който има освобождаваща клауза на стойност 52 милиона паунда. Немският футболен експерт Рафаел Хонигщайн съобщава, че Юрген Клоп е провел „виртуална среща“ с Вернер през последните седмици. „За момента Ливърпул следи ситуацията много внимателно, като е била проведена среща между Юрген Клоп и футболиста през последните седмици“, заяви Хонигщайн пред ‘BT Sport’.

Немският експерт добавя, че трансфер на Вернер на „Анфилд“ е много вероятен, въпреки интереса към него от страна на други английски клубове като Челси и Манчестър Юнайтед. А ето как немският национал влезе в историята на Бундеслигата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички