"Трябват ни нови играчи": Маурисио Почетино изненада въпреки големите харчове на Челси


"Трябват ни нови играчи": Маурисио Почетино изненада въпреки големите харчове на Челси
Снимка: Getty Images

1777 0

Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, направи любопитен коментар след равенството с Нюкасъл (1:1) на американска земя в мач от Летните серии на Висшата лига. Аржентинският специалист заяви, че клубът се нуждае от нови играчи въпреки сериозната му активност на трансферния пазар.

На пресконференцията той бе попитан от какво се нуждае, за да може халфовата линия на "сините" да заиграе по-добре, а бившият наставник на Тотнъм даде категоричен отговор.

"Мисля, че е ясно от какво се нуждаем. Трябват ни нови играчи, нуждаем се от още повече опит. Разбира се, ние искаме да се предизвикаме и да печелим", заяви пред медиите Почетино.

Дупката в полузащитата

Припомняме, че "сините" се разделиха с няколко полузащитници като Матео Ковачич, Мейсън Маунт и Рубен Лофтъс-Чийк. Междувременно Н'Голо Канте напусна със свободен трансфер. В резултат на това Почетино остана с изключително неопитна халфова линия.

В резултат от липсата на халфове, управата на Челси е готова да привлече мечтания полузащитник, с когото да запълни дупката, която се е формирала в полузащитата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички