Челси готви нов трансфер, все по-близо е до желания полузащитник


Челси готви нов трансфер, все по-близо е до желания полузащитник
Снимка: Getty Images

5712 0

Летният трансферен прозорец е в разгара си, а Челси продължава да търси полузащитника, който да си партнира с Енцо Фернандес в халфовата линия на тима. Отборът на Маурисио Почетино обаче вече води в битката за Мохамед Кудус от Аякс.

Ситуацията с Кудус

Освен Челси интерес към ганайския национал има и от Арсенал. Тимът от Западен Лондон обаче води в битката за услугите му според "Independent", тъй като от Аякс вярват, че "сините" могат да платят или поне да се доближат най-много до исканата цена от нидерландицте, която се равнява на 47 милиона евро.

22-годишният офанзивен полузащитник в момента е смятан за един от най-горещите таланти в Европа, съдейки по представянето за в Аякс през миналия сезон. Кудус приключи кампанията с общо 18 гола и шест асистенции във всички състезания.

Неговото представяне на Мондиал 2022 също бе запомнящо се. Той записа 2 попадения за националния отбор на Гана, които паднаха в груповата фаза срещу отбора на Южна Корея.

Докато Челси продължава да умува около трансфера на Кудус, в същото време на "Стамфорд Бридж" са готови да счупят рекорд за ас на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички