"Трябва да сме готови за най-лошото": В Арсенал се уплашиха от Шампионска лига?


"Трябва да сме готови за най-лошото": В Арсенал се уплашиха от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2190 0

Една от звездите на Арсенал - Габриел Мартинели, вярва, че неговият отбор трябва да внимава в Шампионска лига и да е подготвен за "най-лошото". Отборът от Северен Лондон ще играе за пръв път от сезон 2016/17 в турнира на богатите.

Бразилското крило, което наскоро поднови договора си на "Емиратс", призна, че клубът трябва да е готов за най-лошия сценарий, тъй като Арсенал има шанса да се изправи срещу някои от най-добрите отбори в Европа.

"Мисля, че трябва да сме готови за най-лошото, трябва да се подготвим за най-добрите отбори и всеки прави това. Мисля, готови сме за ново предизвикателство. Важно е да имаме опции в състава си. Очакват ни много мачове през новия сезон и определено това ще ни помогне", категоричен е Мартинели, цитиран от "Mirror".

Мартинели се утвърди като абсолютен титуляр на лявото крило при наставника на "топчиите" Микел Артета. В предишната кампания младият бразилец започна в 34 мача за Арсенал в първенството, като реализира 15 гола и направи пет асистенции, отбелязвайки най-добрия си сезон в Англия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кай Хаверц се изложи в интересно футболно предизвикателство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички