Кай Хаверц се изложи във футболно предизвикателство, стана за смях в социалните мрежи (ВИДЕО)


Кай Хаверц се изложи във футболно предизвикателство, стана за смях в социалните мрежи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2424 0

Едно от новите попълнения в състава на Арсенал - Кай Хаверц, не успя да впечатли по време на интересно предизвикателство в мача на звездите на МЛС, в което някои от футболистите на "топчиите" взеха участие, тъй като са на лагер в Щатите.

Хаверц стана за смях

Германският национал не успя да впечатли по време на предизвикателство, в което с 2 докосвания трябваше да овладее центриране в наказателното поле и да матира стража. Той прати топката на няколко пъти над вратата и уцели напречната греда, като не съумя да отбележи нито веднъж.

За сравнение, съотборникът на Хаверц Флориан Балогун успя да вкара три пъти, а нападателят на ДиСи Юнайтед Кристиан Бентеке също намери мрежата.

Феновете се подиграха с германеца

Най-различни забавни коментари бяха разпространени в онлайн пространството за представянето на Хаверц. Самият германец не впечатли и по време на първата контрола на "топчиите" срещу Нюрнберг, когато не се представи на нужното ниво.

"Продайте това нещо..."; "Ужасяващ е, не вярвам, че е топ играч"; "За това ли платиха Арсенал 65 милиона?"; "Мисля, че тотално е загубил увереност в себе си. Челси взе правилното решение да го продаде", бяха някои от най-популярните коментари в мрежата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бяха разкрити детайлите около сделката за Деклан Райс между Арсенал и Уест Хям.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички