Арсенал също влезе в борбата за талантливия хърватин, спряган за "новия Лука Модрич"


Арсенал също влезе в борбата за талантливия хърватин, спряган за "новия Лука Модрич"
Снимка: Getty Images

7089 0

Отборът на Арсенал продължава да е един от най-активните на трансферния пазар. "Топчиите" следят полузащитника на Динамо Загреб -  Мартин Батурина, и имат намерение да го привлекат в своите редици преди старта на новата кампания на Острова.

Според "Express" "артилеристите" са следили спрягания за "новия Лука Модрич" отблизо по време на Европейското първенство U21 това лято. Той участва и в трите мача от груповата фаза, където отборът му взе само една точка след мачовете срещу Украйна, Румъния и Испания.

Как може младокът да помогне на Арсенал?

Микел Артета вече разполага с редица класни имена в своята полузащита като Деклан Райс, Мартин Йодегор, Жоржиньо и Томас Партей. Въпреки това, универсалността на младия Батурина се цени високо, а това е качество, което испанският наставник на лондончани харесва.

Батурина може да се подвизава както в центъра на халфовата линия, така и зад централния нападател, което го прави изключително полезен на терена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как Деклан Райс ще направи Арсенал много по-добър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички