Тревога: Играчи на Челси обмислят разтрогване с клуба след санкциите


Тревога: Играчи на Челси обмислят разтрогване с клуба след санкциите
Снимка: Getty Images

3158 0

Няколко от футболистите на Челси може да напуснат клуба заради санкциите срещу собственика Роман Абрамович, съобщава "The Telegraph". Играчите обмислят възможността да разтрогнат с гранда от Лондон, ако финансовата ситуация в него се влоши и заплатите започнат да се бавят.

Изданието съобщава, че някои футболисти вече са се свързали с адвокатите си, за да обсъдят възможността за разтрогване. Имената им не се съобщават. За да имат възможността да напуснат, играчите трябва да не са получили заплатите си в продължение на два месеца.

Някои големи европейски клубове са наясно с тази вероятност и следят ситуацията отблизо, за да подпишат с футболист, който харесват, без да плащат трансферна сума.

Както е известно, на 10 март правителството на Великобритания въведе санкции срещу Роман Абрамович. Активите на руския бизнесмен са блокирани, в това число и футболният клуб, заради връзките му с руския президент Владимир Путин. Ето кой може да е първият напускащ Челси. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички