Ясен е първият напускащ Челси, заформя се трансферна сага за 100 милиона евро?


Ясен е първият напускащ Челси, заформя се трансферна сага за 100 милиона евро?
Снимка: Getty Images

25233 0

Италианското издание "La Gazzetta dello Sport" твърди, че Интер все още е в сърцето на Ромелу Лукаку и той няма нищо против да се завърне в италианския гранд, с който успя да стане шампион през сезон 2020/21.

За целта обаче трябва да бъде изпълнено едно важно условие!

Челси трябва да си намери нов собственик в следващите месеци, за да бъде "вдигната" забраната за осъществяването на трансфери. Договорът на белгиеца със "сините" изтича през 2026 година...

Твърди се, че "нерадзурите" не биха имали нищо против да си върнат голаджията, който така или иначе изпитва трудности във Висшата лига и не е в особено добри отношения със старши треньора Томас Тухел. Те биха се съгласили дори на опция 'под наем', но и при двата варианта самият Лукаку ще трябва да си намали заплатата. В момента той заработва по 12.5 милиона евро на година на "Стамфорд Бридж".

Разбира се, Интер не би бил единственият клуб, който при гореспоменатия развой на събитията ще прояви интерес към 28-годишния нападател. Според портала "Transfermarkt" неговата цена е 100 милиона евро! Напълно възможно е през идното лято да станем свидетели на поредна трансферна сага.

Вижте още: 11-те футболисти, които няма да бъдат част от Челси на 1 януари 2023 година (ако клубът не се сдобие с нов собственик)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички