Третият и по-евтин вариант пред Ливърпул при неуспех с Джуд Белингам или Енцо Фернандес е Алексис Мак Алистър


Третият и по-евтин вариант пред Ливърпул при неуспех с Джуд Белингам или Енцо Фернандес е Алексис Мак Алистър
Снимка: Getty Images

2856 0

Ливърпул ще се насочи към трети и значително по-евтин вариант за полузащитник по време на зимния трансферен прозорец, ако нещата с двете потенциални попълнения за мърсисайдци Джуд Белингам и Енцо Фернандес не се получат.

"Червените" поглеждат към друга новоизгряваща аржентинска звезда в лицето на Алексис мак Алистър. Състезателят на Брайтън би коствал значително по-малко средства на английския гранд, който обаче ще го остави като алтернатива на останалите си две цели.

В последните 2 сезона Мак Алистър се установи като твърд титуляр за Брайтън. По време на настоящия сезон до момента той има на сметката си 14 мача и 5 гола във Висшата лига. Освен това, записа много добри мачове на Световното първенство в Катар с Аржентина, записвайки 1 гол и 1 асистенция в 6 мача и доказвайки се като достоен заместник на липсващия Джовани Ло Селсо.

Освен мърсисайдци, към правата на футболиста интерес има от други грандове като Ювентус, Интер, Борусия Дортмунд и Бенфика. По данни на "Transfermarkt" той бива оценяван на 42 млн. евро. Това е близо 3 пъти по-малко от сумата, която Борусия желае за Белингам. Фернандес от своя страна бива оценяван на 55 млн. евро.

Тук може да научите кой всъщност е Алексис мак Алистър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички