Контраофанзива! Реал Мадрид отказва Ливърпул, предлагайки "космическа" сума за Джуд Белингам?


Контраофанзива! Реал Мадрид отказва Ливърпул, предлагайки "космическа" сума за Джуд Белингам?
Снимка: Getty Images

2079 0

Реал Мадрид готви контраофанзива на Ливърпул в битката за подписа на звездата на Борусия Дортмунд Джуд Белингам. Според приближения до тима Томас Гонсалес, ръководството на клуба готви "космическа" оферта от 135 млн. евро.

Това се явява като отговор на информациите, че Ливърпул е по-близо до подпис, поради по-голямата сума, която английският гранд е готов да извади за правата на полузащитника. 

19-годишният състезател на "жълто-черните" е считан за един от най-големите таланти на европейския футбол. Той е от твърд титуляр и от ключова роля както в отбора на Борусия, така и в английския национален тим.

На Световното първенство в Катар за "трите лъва" записа гол и асистенция в 5 мача, като освен това показа и страхотна игра в центъра. Именно поради тази причина от германския клуб са готови да се разделят с него единствено за подобна колосална сума.

По неофициални данни, офертата на "кралския клуб" се състои от 100 млн. евро за самия трансфер. Освен тях, "лос бланкос" плащат 20 млн. евро в бонуси и други 15 млн. евро като комисионни, с което сумата набъбва до 135 млн. евро.

Ливърпул от своя страна определя като приоритетна задачата да привлече талантливия англичанин. Мърсисайдци са готови също да се разделят с огромна сума, но в противен случай пред Юрген Клоп съществуват и алтернативни опции.

Ето кои са останалите варианти пред треньора на "червените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички