Трент Александър-Арнолд изрази увереността си, че Ливърпул "ще се върне"


Трент Александър-Арнолд изрази увереността си, че Ливърпул "ще се върне"
Снимка: Getty Images

1804 0

Със седем точки изоставане от челната четворка и със загубени точки в девет от 17-те мача на Висшата лига до момента, това е далеч от електрическия и безмилостен Ливърпул, който свикнахме да виждаме през последните няколко сезона. Трент Александър-Арнолд обаче не е готов да отпише сезона, който все още не е преминал половината етап.

Има безброй проблеми пред вратата на Ливърпул през 2022/23 г., като в полузащитата липсва свежест, защитата непрекъснато е изложена на разстрел и постоянната нужда от наваксване, след като допуснат попадение първи. Това е кумулативно за "червените" и е ярък контраст с отбора, който само през миналия сезон беше на две победи от исторически четири титли

Ливърпул не се справи с това и Александър-Арнолд е повече от наясно с факта, но далеч не е готов да "отпише" отбора: " Сега има ниво на очакване, това е почти поговорката „да си жертва на собствения си успех", каза Александър-Арнолд пред Sky Sports за текущата форма на Ливърпул.

" Хората очакват от нас да сме безупречни всеки сезон и не ни е позволено да имаме извън сезоните, има ниво на последователност, което се изисква и мисля, че ние го изискваме от себе си. Това е сезон, от който не сме доволни, но остава още много време, така че не бих казал да ни отписвате по никакъв начин.

Ще дойде време, когато нещата ще си дойдат на мястото и ще се върнем там, където сме били и когато това се случи, всички ще бъдат щастливи. Трябва да се върнем към основите и да открием къде са проблемите и да се опитаме да ги използваме в наша полза."

Думите на Александър-Арнолд не се различават много от тези, които се появиха от лагера на Ливърпул през целия сезон, а ето какви промени беше призован Юрген Клоп да направи в титулярния си състав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички