Ливърпул инвестира в бъдещето и преподписа с продукт от академията си


Ливърпул инвестира в бъдещето и преподписа с продукт от академията си
Снимка: Getty Images

2325 0

Управата на Ливърпул и младият играч на тима - Тайлър Мортън, официално са стигнали до споразумение за удължаването на договора на младока, съобщиха мърсисайдци на официалния си уебсайт.

От "Анфийлд" не се съобщава за колко точно време Мортън преподписва, но договорката е за дълго време.

20-годишният халф, който е продукт на "червената" академия, дебютира за мърсисайдци през изминалия сезон и записа участия във Висшата лига, Шампионска лига, Карабао Къп и ФА Къп, като от двата последни турнира взе и златен медал.

От началото на сезона той се подвизава за Блекбърн, където е преотстъпен под наем до края на кампанията. В момента той е един от основните играчи на тима от Чемпиъншип и има на сметката си 28 мача и две асистенции.

"Много съм щастлив. Една моя мечта се сбъдна. Знаех от известно време за това и нямах търпение да бъде обявено официално, защото това е мястото, на което искам да бъда, и това е клубът, в който искам да играя. Нетърпелив съм за това, което бъдещето ще ми донесе", каза доволният Мортън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички