Борба между Ливърпул и Тотнъм за португалски национал


Борба между Ливърпул и Тотнъм за португалски национал
Снимка: GettyImages

2154 0

Тотнъм Хотспър и Ливърпул искат да привлекат звездата на Фулъм Жоао Палиня. Двата гранда на Висшата лига не играят добре до този момент през сезона и заслужено са извън Топ 4 към първите дни на месец януари.

Отборът от Северен Лондон и този от Мърсисайд имат по пет загуби през кампанията и са много далеч от битката за титлата и затова през януари целят да подсилят съставите си. Тотнъм и Ливърпул отчаяно имат нужда от опорни полузащитници и именно в Палиня виждат добра възможност.

Според трансферния експерт Дийн Джоунс, скаутите на двата клуба разглеждат играча като потенциална опция, след като португалският национал се справя повече от добре досега за „котиджърс“.

„Неговото представяне досега е толкова добро и именно затова е следван от Ливърпул и Тотнъм. Фулъм е наясно, че притежават изключителен футболист и няма да искат да го загубят лесно“, каза той пред британските медии.

Палиня е в шестия месец от петгодишния си контракт с лондонския клуб и Фулъм ще продава много скъпо, ако се стигне до сделка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички