Легенда на Ливърпул призова Клоп да направи сериозни промени в единайсеторката си


Легенда на Ливърпул призова Клоп да направи сериозни промени в единайсеторката си
Снимка: Getty Images

3342 0

Легендата на Ливърпул - Греъм Сунес, не остана никак доволен от разочароващия резултат на мърсисайдци срещу Уулвърхямптън в мач от 1/32-финалите на ФА Къп, призовавайки за сериозни промени.

Момчетата на Юрген Клоп завършиха при резултат 2:2 у дома на "Анфийлд" и по този начин ще трябва да преиграват срещата, което ще натрупа допълнителна умора у тях. Сунес изрази недоволството си и посочи четирима футболисти, които Клоп трябва да премахне от единайсеторката си.

"Клубът отчаяно плаче за големи личности и силни характери в съблекалнята, които да измъкват по-малките през този труден период. Високият интензитет, който определя Ливърпул, вече го няма", каза Сунес за "Daily Mail".

"Тиаго е техничен футболист, но не може да изпълнява пресата на Клоп. Джордан Хендерсън няма енергията, която имаше преди. За Харви Елиът би било по-добре да се развива в отбор, който печели редовно. Фабиньо е беше добър играч, но като че ли неговото време мина", каза още шотландецът.

В момента Ливърпул е на шестата позиция във Висшата лига и е на седем точки от първите четири места. Мърсисайдци са и на 16 пункта зад лидера в лигата Арсенал.

Клоп се бори и с голям списък от контузени играчи, като контузията на Върджил ван Дайк в сухожилието ще го остави извън игра редом с Диого Жота, Луис Диас и Джеймс Милнър.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Грубата грешка на Алисон, която можеше да коства много на Ливърпул срещу Уулвс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички