Треньорът на Манчестър Юнайтед отговори на въпрос за бъдещето си преди мача с Уотфорд


Треньорът на Манчестър Юнайтед отговори на въпрос за бъдещето си преди мача с Уотфорд
Снимка: Getty Images

1837 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде пресконференция преди подновяването на клубния футбол на Острова. Мениджърът на "червените дяволи" е под сериозно напрежение, тъй като следващият незадоволитен резултат на отбора вероятно ще му коства позицията.

Манчестър гостува на Уотфорд, който е воден от Клаудио Раниери, а мачът е утре (20.11.) от 17:00 ч. българско време:

"Играчите, щабът и хората от клуба, както и самият аз, работим с една цел и тя е да подобряваме отбора и да постигаме по-добри резултати. Феновете продължават да подкрепят клуба в този труден период, както и в процеса на изграждане на този тим", започна Оле и отговори на въпрос за бъдещето си:

"Винаги е разочароващо, когато загубиш мач, това увеличава напрежението, но ние комуникираме много отворено и честно. Сега само една среща има значение, но и всичко, което ще последва след нея. Всички сме освежени, последната седмица тренирахме добре и сме готови за утре".

"Международните паузи са период за възстановяване на силите и да поработим над някои различни неща. Няколко играчи бяха освободени от националните си тимове и имаха възможност да тренират индивидуално, да се възстановят, а някои посетиха семействата си. Искахме всички да се върнат освежени и готови", добави той и посочи кои футболисти в състава му имат проблеми:

"Имаме някои проблеми с контузии и болести - Пол погба ще е аут за известно време, както и Рафаел Варан. Други играчи ще са напълно готови за уикенда, а има и такива, които ще са на линия за мачовете в средата на седмицата", заяви норвежецът, визирайки гостуването на Виляреал в Шампионска лига.

"Червените дяволи" са лидер в своята Група F със седем точки, но "жълтата подводница" е веднага след тях, със същия актив, но с по-лоша голова разлика. Първата среща в Англия на 29.09. завърши 2:1 за Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички