Зинедин Зидан учи английски, пече ли се сделката с Манчестър Юнайтед?


Зинедин Зидан учи английски, пече ли се сделката с Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1794 0

Бившият френски национал Еманюел Пти потвърди, че Зинедин Зидан вече учи английски език. Това се случва, докато спекулациите от европейските медии пращат Зизу начело на Манчестър Юнайтед.

Към този момент Оле Гунар Солскяер продължава да е на поста на английския клуб, но е ясно, че „червените дяволи” искат да сменят норвежеца. Зидан е свободен на пазара, след като напусна Реал Мадрид по-рано през годината и сега се смята, че е в готовност да се завърне към треньорството.

Лично Пти каза, че бившият халф от отбора на „петлите” вече се учи да говори английски. „Ако си мениджър на футболен клуб, трябва да можеш да говориш различни езици. Знам Зинедин, че може да говори няколко езика, но английският не е сред тях”, каза бившият халф на Арсенал пред британските медии.

„Има много примери за грешки във футбола – не е задължително те да се случват заради качествата на треньор, а защото самият той не може да общува нормално с футболистите си. Комуникацията е твърде важна, така че е задължително да говориш различни езици, особено в клуб като Манчестър Юнайтед, където това може да е проблем”, констатира Еманюел Пти.

„Казаха ми, че вече изучава английския, тъй като знае, че е важен за кариерата му. Свързванията му с Манчестър Юнайтед обаче не ги вярвам. Той е голямо име, но никога не е играл във Висшата лига и не е свързан с футбола в Англия, така че не го вярвам”, говори още Пти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички