Клаудио Раниери защити Оле Гунар Солскяер преди мача и каза: Дайте ми Кристиано Роналдо!


Клаудио Раниери защити Оле Гунар Солскяер преди мача и каза: Дайте ми Кристиано Роналдо!
Снимка: Getty Images/Gulliver

1584 0

В съботния ден (20 ноември) Манчестър Юнайтед и най-вече Оле Гунар Солскяер, ще бъдат изправени пред сериозен тест - гостуване на Уотфорд, който е предвождан от опитния Клаудио Раниери и е жаден за точки. "Червените дяволи" са на шесто място със 17 т., докато противникът им е на 17-а позиция с 10 пункта.

Италианският мениджър заяви на пресконференцията преди срещата, че няма нищо против факта, че Уотфорд е под напрежение и се нуждае от добри резултати, като в същото време изказа своята подкрепа към норвежкия си колега (по-рано днес се появи информация за спешна среща в редиците на Юнайтед):

"Дайте ми Кристиано! Това е удоволствие. Харесвам подобен вид напрежение. Мисля, че точно затова приех работата. Под напрежение сме, защото имаме нужда да печелим точки, а за да спечелим точки, трябва да се борим за всяка ситуация в мача", каза 70-годишният треньор.

"Този тип двубои между голям отбор и аутсайдер винаги са интересни. Искам футболистите ми да демонстрират характер и да покажат максимума от способностите си. Трябва да започнем добре от самото начало и да не изчакваме".

"Мисля, че Солскяер се справя добре. Разбира се, Юнайтед иска да побеждава всеки път и да се върне в ерата на Алекс Фъргюсън. Това е нормално и това напрежение е позитивно за него и за всички, които работят в клуба", добави още треньорът на Уотфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички