Оле Гунар Солскяер е привикал на разговор лидерите на Манчестър Юнайтед


Оле Гунар Солскяер е привикал на разговор лидерите на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1701 0

През вчерашния ден се появиха информации, че ръководството на Манчестър Юнайтед вече е взело решение да уволни мениджъра Оле Гунар Солскяер и само се чака удобен момент, а такъв може да дойде още утре (20.11.) когато "червените дяволи" гостуват на Уотфорд.

В опит да обърне негативната тенденция, старши треньорът е свикал на извънредна среща шестима от лидерите на тима - Кристиано Роналдо, Бруно Фернандеш, Хари Магуайър, Люк Шоу, Виктор Линдельоф и Неманя Матич, пише "Daily Mail".

Изданието твърди, че норвежецът е искал да чуе от тях как те смятат, че Манчестър Юнайтед може да играе по-добре - обсъждани са били задачите на терена и тактическата постройка.

При всички положения, следващите четири срещи на "червените дяволи" ще определят бъдещето на Солскяер - тимът играе последователно с Уотфорд, Виляреал (Шампионска лига), Челси и Арсенал. 

Едно от най-често спряганите имена за негов наследник е това на Брендън Роджърс. Снощи, по време на пресконференция, треньорът на Лестър бе попитан за възможността да смети местоработата си, но определено не бе доволен от въпроса и отговори лаконично на журналистите!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички