Това не е футбол! Звездата на Манчестър Сити Родри "избухна" срещу Скот Мактоминей и компания


Това не е футбол! Звездата на Манчестър Сити Родри "избухна" срещу Скот Мактоминей и компания
Снимка: Getty Images

2069 0

Звездата на Манчестър Сити - Родри, остана крайно разочарован от видяното от състава на Шотландия вторник вечер. Неговата родина Испания загуби изненадващо с 0:2 в мач от втория кръг на квалификациите за Евро 2024.

Как протече мачът и какво ядоса Родри?

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед - Скот Мактоминей, блесна с 2 попадения за успеха на възпитаниците на Стив Кларк. Въпреки това, Родри отчете крайно дефанзивната тактика на домакините, която оприличи на нещо, различно от футбола.

"Това е начинът, по който играят. В края, според мен, беше глупост, защото постоянно губеха време. Те, както се казва, те провокират. Постоянно падат и за мен това не е футбол", заяви ядосан Родри, цитиран от "The Scotsman" и продължи.

"За скоростта на спорта трябва да се движиш, но съдията трябваше да се намеси, а той не каза нищо. Беше малко разочароващо, защото искахме да спечелим, а беше трудно поради загубата на време. Трябва обаче да използваме оръжията си и ще си вземем урок за следващия път", допълни още той.

Родри стартира мача наравно с Микел Мерино и Дани Себайос в центъра. Испания спечели предходния си двубой срещу Норвегия с 3:0, поради което остава втора в своята Група "А". 

Въпреки думите на халфа, първото попадение за домакините дойде от безобразна грешка в защита на съперника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички