"Това не бива да се случва" - коментарът на Ерик тен Хаг след Нотингам Форест 0:3 Манчестър Юнайтед


"Това не бива да се случва" - коментарът на Ерик тен Хаг след Нотингам Форест 0:3 Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1872 0

Въпреки че постигнаха чиста победа при гостуването си на Нотингам Форест от 1/2-финалите за Купата на Лигата, мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, предупреди футболистите си, че все още има върху какво да работят, за да подобрят представянето си.

Във вечерта на 25 януари "червените дяволи" записаха класическото 3:0 в първата си визита на "Сити Граунд" от 1999 година насам и ги очаква наглед протоколен реванш на "Олд Трафорд" на 1 февруари.

"Доволен съм от представянето и мисля, че контролирахме мача. Имаше един момент, който можеше да промени хода на двубоя и смятам, че точно в това отношение трябва да се подобрим, но като цяло всичко беше под наш контрол. Нотингам смени системата си на игра, а ние не го предвидихме. Това не бива да се случва! Това все още е детайл, върху който трябва да работим, ако искаме да бъдем топ отбор. Не бива да изпадаме в такива ситуации", призова Тен Хаг на пресконференцията си след срещата.

"Почти им позволихме да се върнат в мача, а не биваше да го допускаме, особено след като започнахме толкова добре. Диктувахме събитията на терена, но една ситуация винаги може да промени развоя. Трябва да избягваме такива моменти. През второто полувреме вече бяхме много по-спокойни и се справихме добре", допълни още нидерландецът. За Манчестър Юнайтед предстои 1/16-финал за ФА Къп срещу Рединг - 28 януари (22:00 часа).

ВИЖТЕ ОЩЕ - От играчка - плачка: За малко да стане голям инцидент на Нотингам - Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички