Скоулс избухна: Мениджъри и ши$@^#ци винаги нападат скаутите в Манчестър Юнайтед


Скоулс избухна: Мениджъри и ши$@^#ци винаги нападат скаутите в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

5724 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и настоящ футболен анализатор, който винаги казва каквото мисли - Пол Скоулс, за пореден път "избухна" с "пиперлив" коментар по адрес на феновете на тима, както и на някой от бившите мениджъри в тима.

"Ето отново, мениджъри и ши$@^#ци винаги нападат скаутите в Юнайтед... Не виждам обаче тези хора да се оплакват, когато клубът подпише с играчите, не виждам нищо друго освен вълнение от новите футболисти, идващи на "Олд Трафорд". Това, че вече ги харесвате като играчи, не означава, че не трябва да изисквате повече от тях, за да се подобряват", написа Скоулс в Instagram.

Интересното е, че коментарът идва, след като Манчестър Юнайтед загуби от Арсенал в неделя с 3:2 в оспорвана среща. Загубата ги постави на четвърто място в таблицата - 11 точки зад "артилеристите", въпреки че имат мач в повече.

Много фенове в социалните мрежи смятат, че този коментар е насочен към едно от новите попълнения на Ерик тен Хаг - бразилецът Антони, който не се намира в прекрасна форма. Все пак обаче нидерландският специалист защити своя любимец наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички