В Англия се питат: Заслужаваха ли си 100-те милиона за Антони?


В Англия се питат: Заслужаваха ли си 100-те милиона за Антони?
Снимка: Getty Images

2113 0

След като половината от срещите във Висшата лига за сезон 2022/2023 се изиграха, специалистите погледнаха малко по-задълбочено към тези, които рисуват по терена и сътворяват "чудесата" за всеки един тим. 

Логично, футболистите, за които са платени високи суми през лятото или зимата и които на практика са дебютанти на Острова се следят по-изкъсо от другите. Такъв е и случаят с бразилския нападател на Манчестър Юнайтед - Антони

Той се присъедини през лятото от Аякс в сделка за 100 милиона паунда и върху него бяха хвърлени големи надежди. Ерик тен Хаг вложи всички усилия, за да го прибере при себе си, след като работиха заедно и в Нидерландия, но феновете и анализаторите, които са приближени на "червените дяволи" не са впечатлени от младото крило. 

Антони има едва три гола за Юнайтед във Висшата лига, като последно се разписа срещу Евертън в началото на месец октомври при победата с 1:2. След това играта му определено не вървеше, а на Световното първенство в Катар не направи нищо, за да помогне на тима си да достигне до титлата. Още повече - нападателят няма нито една асистенция във всички турнири за "червените".

Като добавим и проблемите с дисциплината, които дори самия Ерик тен Хаг не отричаше, определено футболиста не е любимец дори и на своите привърженици. ТУК може да си припомните как той се развика на своя капитан - Бруно Фернандеш по време на мач и заснето от камерите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички