Сити и Гуардиола ликуват: Убедиха Кайл Уокър да не ходи в Байерн Мюнхен


Сити и Гуардиола ликуват: Убедиха Кайл Уокър да не ходи в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images/Guliver

2389 0

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър е размислил и няма да ходи в Байерн Мюнхен, а ще остане на "Етихад". Това твърди "The Athletic", според които британецът е водил преговори с германския гранд от юни месец, а през юли е дал устно съгласие да премине в Мюнхен.

Трансферът му обаче се е проточил, защото "баварците" не са успели да се договорят за сумата, която трябва да платят на Сити. Докато Уокър е преговарял с Байерн, "гражданите" не са спирали опитите си да го убедят да остане, пише изданието.

В крайна сметка мениджърът на англичаните Хосеп Гуардиола е успял да убеди футболиста, след като е провел "романтична вечеря" с него преди мача за Суперкупата на Англия срещу Арсенал.

33-годишният защитник ще продължи кариерата си в Манчестър и в момента обмисля дали да приеме предложението за нов договор. Носителят на златен требъл през сезон 2022/23 е готов да му плати повече, отколкото Байерн му е предлагал. След требъла Уокър разкри колко е щастлив в Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички