Друг нападател или нова оферта? 4 са възможностите пред Байерн Мюнхен за Хари Кейн


Друг нападател или нова оферта? 4 са възможностите пред Байерн Мюнхен за Хари Кейн
Снимка: Getty Images

1268 0

От Байерн (Мюнхен) са пред сериозна дилема какви стъпки да предприемат за Хари Кейн и дали да продължават да настояват за привличането му. Тотнъм вече отхвърли три оферти за нападателя, чийто договор изтича през лятото на 2024 година и от януари може свободно да преговаря с всеки клуб.

Четири са вариантите пред Байерн

Ръководството на баварците ще се срещне днес, за да обсъди дали трябва да продължи да преследва нападателя на "шпорите" или да се насочи към други варианти, твърди "The Independent". Според информацията немският шампион изостава с 10 млн. паунда от желанието на английски клуб.

Първата от четирите опции на Байерн е нова оферта за Кейн. Втората е клубът да изчака до януари, когато може да закупи нападателя за по-малка сума – подобна бе и ситуацията при Кристиан Ериксен, който премина в Интер през януари 2020. Третата е разговори за предварителен договор. Четвъртата е свързана с това баварците да се откажат от Кейн и да се насочат към звездата на Айнтрахт Франкфурт Рандал Коло Муани.

Освен това Хари Кейн иска ситуацията да бъде разрешена до края на седмицата, когато започва новият сезон във Висшата лига.  Всичко в крайна сметка вероятно ще зависи от събирането на клубното ръководство на Байерн през деня. Германският шампион също иска нещата да бъдат финализирани до спора им за Суперкупата на Германия с РБ Лайпциг на 12 август. Привличането на нов нападател е приоритет за Байерн особено и след раздялата със Садио Мане.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички