Томас Тухел остава оптимист въпреки напускащите през лятото


Томас Тухел остава оптимист въпреки напускащите през лятото
Снимка: Getty Images

1092 0

Челси ще се раздели с двама от своите защитници това лято. Андреас Кристенсен щe се присъедини към Барселона, а лидерът в защитата на "сините" Антонио Рюдигер ще заиграе за Реал Мадрид. Очаква се и други играчи да си тръгнат от клуба през предстоящия трансферен прозорец и изглежда нещата на "Стамфорд Бридж" са доста несигурни.

Мениджърът на Челси Томас Тухел обаче е сигурен в едно - че тимът ще продължи да се бори за всеки един трофей през следващия сезон и е оптимист за бъдещето.

"Това е моята работа. Ще се борим до последно, независимо какво ще се случи с клуба занапред", заяви Тухел пред медиите.

"Ще използваме целия наличен състав и ще изградим нов такъв, за да останем конкурентоспособни. Аз ще се влюбя в този състав и ще си поставя за задача да го мотивирам и тренирам здраво", добави германският специалист.

Треньорът на "сините" коментира и напускането на Рюдигер.

"За мен бе удоволствие да работя с Тони, за съжаление, се ядосвам, когато говоря в минало време за това, но това е футболът. Все още има какво да се постигне, очакват ни големи мачове и той трябва да бъде на 100% готов за тях".

Определено ще се следи с интерес ситуацията около Челси. Лондончани ще опитат да запълнят празнината, оставена в защита, с талантлив футболист от Ла Лига.


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички